Правда за Републику Српску! 🟥🟦⚪

Многи нам замјере то што смо учествовали на контра митингу и кажу да смо тада обукли партијски дрес и ставили одређену партију изнад интереса Ветерана Републике Српске. Са ове временске дистанце се неке ствари много боље виде и доказали смо да је тим за који играмо Република Српска и да ми не мијењамо дресове све ове године. Наш дресови изгледју овако:

Ево сад јавно питам шта је био циљ „Правде за Давида“? Да ли је циљ била било каква правда или нешто друго? Свима је данас јасно да је то био пријекат који је требао да направи нове фаце у политици. И направио их је! Циљ је био да направи лидере, али у томе нису успјели до краја. Било је тада махања неким доказима, стиковима, оптужби овога и онога .. Једина ствар која је тада успјела је та да су неки појединци на тој причи добили велики број гласова и врло брзо заборавили сву причу о „правди“ и несрећној судбини тог младића.

Ветерани Републике Српске се не баве политиком, ми само штитимо оно што смо штитили животима, штитимо и бранимо Републику Српску која је за нас важнија и од нас самих. Ми смо једини који желе и правду и ред! Није довољно само узвикивати слоган и радити по свом. РАТКО ЈЕ БИО НАШ КОМАНДАНТ И ЗА НАС ЈЕ ХЕРОЈ! Свако ко сматра другачије нама није пријатељ.

Да не дужим. Знамо ми да сви имају своје фаворите и ми вам их нећемо оспоравати, али ниједан политички субјект нема право да својата наше удружење, јер наша странка је Република Српска. Појединци су направили удружења преко којих покушавају да остварују политичке циљеве, а крију се иза борбе за права бораца – ветерана али и они су прочитани као и „правда и правде“. Не покушавајте нас увући у ваше блато.

Позивамо саборце да обавезно изађу на изборе и гласају за своје кандидате. Имајте на уму да је Република Српска важнија од свих нас!

ЖИВЈЕЛА РЕПУБЛИКА СРПСКА!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s