Ало институције!Кажњавајте лажове, или ће пуцати шамари!

Ветерани Републике Српске више неће трпити срамне нападе на наше Удружење и оне који су најзаслужнији што данас имамо Републику Српску, а то су случајно преживјели борци-ветерани!

Појединци из нашег народа су од својих ментора добили налог да блате официре и војнике ВРС који су својом крвљу и тијелима бранили и одбранили Републику Српску. Ми то више нећемо и не можемо толерисати! Надлежним институцијама поручујемо:

Заштите, нашу част и достојанство од организованих и синхронизованих напада разних идиота или ћемо правду узети у своје руке! Ако смо од 1991 до 1995 године то смјело радили с пушкама у рату можемо да се одбранимо и данас, голим рукама у миру!

Па зар неко мисли да ми не видимо колико су појединци из свог интереса и свој џеп слијепо острашћени у борби за власт и да не размишљају о посљедицама за Републику Српску? Уосталом, иако се боре за власт, зашто то раде преко ВРС који једини баштине знак и скраћеницу славне Војске Републике Српске.

Ми окупљамо часне људе, домаћине које је само љубав према свом огњишту и отаџбини преко ноћи претворила у ратнике! Ми нисмо „пси рата“ жељни крви како нас настоје приказати појединци, кријући се иза новинарске легитимације. Имајте у виду да смо ми за животе и част своје породице увијек спремни дати и властити живот!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s