Доста нам је шупље!

Сви ми, случајно преживјели борци-ветерани би се морали издићи изнад јефтиних страначких интереса и стати у један строј.

Наша странка треба да буде Република Српска!

Свједоци сте и сами да данас сви покушавају својатати борце-ветерана, ставити их под своје скуте и млатити с причом о угрожености те популације становништва. Борци-ветерани су свим странкама важни баш колико и лањски снијег, а највећи доказ тога је непотписивање Иницијативе да борци-ветерани буду уставна категорија. Иницијативу Ветерана РС која гласи:“Борци-ветерани Одбрамбено-отаџбинског рата и чланови њухових породица уживају посебну заштиту у складу са законом.“ су тада потписали народни посланици : Срђан Миловић, Симуна Жакула, Ненад Стевандић, Славко Глигорић, Славко Дуњић и Златко Максимовић! Ових шест народних посланика је Иницијативу потписало без обзира на став партије из које долазе и хвала им на томе у име Ветерана Републике Српске и свих случајно преживјелих бораца-ветерана.

Туга ме ухвати када видим како многи саборци данас живе ако се то уопште животом назвати може. Неправда се још увијек може исправити!

Позивамо све странке и појединце да изврше притисак на народне посланике у Народној скупштини Републике Српске да потраже Иницијативу Ветерана РС, подрже је и потпишу те на тај начин покажу колико им је стварно стало до случајно преживјелих бораца-ветерана.

Доста нам је шупље приче!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s