Само Слога Србина Спашава!

Година у коју смо ушли на почетку је показала да ће то бити година изазова за још увијек живе, случајно преживјеле ратнике. У задњим данима прошле године почели су агресивни напади на борце и команданте Војске Републике Српске и МУП Републике Српске. Борачка организација Републике Српске се држала по страни на оркестриране нападе на пуковника Драгана Лукача, сматрајући то политиком руководство БОРС није дало подршку скупу више организација и удружења проистеклих из Одбрамбено-отаџбинског рата под називом: “За неутралну Републику Српску”. Није дуго требало чекати да се они, који никако не могу да прихвате Републику Српску, преко “Суда БиХ” окоме на Миломира Савчића предсједника БОРС. Сматрам да су ти напади планирани и руковођени из истог центра моћи. Како је пројекат “Правда за Давида” пропао, јер је српски народ на крају ипак препознао намјере и циљ, одлучили су да само замијене главне играче, а мета је остала иста. Мета је МУП Републике Српске! Мета није изабрана случајно јер је МУП тренутно једина оружана сила у Републици која гарантује безбједност грађанима Републике Српске.

Ова година је одлучујућа у борби за права случајно преживјелих бораца-ветерана, јер наш биолошки сат откуцава. Свакодневно нас у тишини напуштају наши саборци и искрено вјерујем да одлазе на неко боље и праведније мјесто, гдје ће се вредновати њихова жртва коју направише за живота.

Одбацимо предрасуде и станима сви у један строј у борби за заслужена права! Око многих ствари се можда и нећемо сложити али дајте да гурамо ствари које су нам свима заједнички интерес. Немојмо се дијелити на велике и мале, ове и оне него станимо у исти строј и дјелујмо заједно и синхронизовано као деведесетих година. Тада смо показали да смо војска, а не руља. Тада смо показали да само заједно можемо и нешто што изгледа немогуће. Нека 2020. година буде година за права још живих, случајно преживјелих бораца-ветерана!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s