Невидљиви хероји 🎖🇷🇸

Ми, случајно преживјели борци-ветерани не тражимо милостињу. Тражимо основна људска права. Она права која су у Републици Српској добили многи прије нас. Нећемо их набрајати и нећемо анализирати да ли су их уопште заслужили, иако би као добри домаћини требали скренути пажњу и на то. Не тражимо ништа што нисмо заслужили!
Тражимо да живимо достојно, да имамо здравствене књижице и адекватно лијечење, приоритет при лијечењу јер смо здравље изгубили за ову државу! Неки борци су у тешким условима и не живе него чекају да умру. Треба им и кућна њега.

Пречи су вам мигранти од заборављених хероја које сви помињу, а имена им не знају. Не тражимо ми ордење ни награде.Само тражимо да нас држава не склања у страну.
Боримо се за све случајно преживјеле борце-ветеране. Нама су сви они који су се одазвали на позив отаџбине и остали ту до краја рата важни. Важни су нам и због тога јер су успјели преживјети и остали да свједоче о херојској борби српског народа, о погинулим саборцима и о њиховим херојским подвизима да остану своји на своме.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s