Ратници заслужују поштовање!

КО НЕ ПОШТУЈЕ СВОГ ВОЈНИКА СЛУШАЋЕ ТУЂЕГ!!

Република Српска мора коначно да стави на мјесто које заслужују, случајно преживјеле ратнике (борце-ветеране) који су најзаслужнији што данас имамо Републику Српску. Није ми намјера да умањујем било чији допринос или жртву али да се из рова паљбом није оглашавао тај један, случајно преживјели ратник, непријатељ би заузео ту територију.

У разговору са онима који “одлучују” о нашој судбини неколико пута сам чуо питање: “ Зашто се ви, борци не уједините у једно удружење и све би било лакше?” Ево ја њих сад питам зашто они сви нису једна странка, зашто нису СДС јер су се они први појавили?

Позивам сва удружења која представљају борце-ветеране да се ујединимо и гурамо ствари око којих се слажемо. Уставни амандман који смо предложили је сигурно ствар око које се сви морамо сложити и слажемо се. Коме смета:” Борци Одбрамбено-отаџбинског рата и чланови њихових породица уживају посебну заштиту у складу са законом.” Идеје око којих се не слажемо ставимо по страни нека чекају боља времена и можда паметније људе од нас. Не дозволимо да је политичарима све важније од рјешавања борачко-ветеранске проблематике. Подржимо уставни амандман као заједничку иницијативу свих савеза, организација и удружења која представљају борце.

Република Српска се на неки начин одужила свима, осим онима којима највише дугује, а то су случајно преживјели борци-ветерани. Одговорно тврдим да би и Србија дошла на ред да Војска Републике Српске није била бедем за џихад ратнике.

СТАНИМО У ИСТИ СТРОЈ!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s