Поштовање или обрачун!

Ветерани Републике Српске црпе последње институционалне методе за рјешавање статуса бораца-ветерана. Покушавамо на разне начине на “натјерамо” власт у Републици Српској да схвате да је крајње вријеме за рјешавање статуса бораца-ветерана, јер ми времена за чекање више немамо (најмлађи борац данас има преко 45. година).

Република се на неки начин одужила свима, осим случајно преживјелим борцима-ветеранима без којих сигурно данас не би било Републике Српске. Наши саборци свакодневно умиру у биједи не дочекавши да их призна држава за коју су дали све, а да нису добили ништа заузврат. Стиче се осјећај да се Република стиди оних који су је створили и да би најбоље било када би ми данас некако нестали.

Због тога радимо на Иницијативи према Влади Републике Српске по којој ће у наредној (2020) години у буџету морати да предвиди мјесечни борачки додатак за незапослене борце-ветеране!

Ако не буду имали разумијевања за нашу иницијативу не мислимо штрајковати јер штрајк сматрамо понижењем, али ћемо ући у обрачун свим средствима јер је овакво стање неиздрживо!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s