Борац у рату – ветеран у миру!

Истина о Одбрамбено-отаџбинском рату Републике Српске, пуно мање ће коштати Републику Српску од постојећег регистра бораца претрпаног лажима!

Број корисника борачко-инвалидске заштите у Републици Српској закључно са 15.09.2019. године износи 208.454 “бораца” од чега је 115.211 бораца I категорије.

🇷🇸 УСТАВНИ АМАНДМАН
🇷🇸 РЕГИСТАР БОРАЦА
🇷🇸 НОВИ-ПРАВЕДНИЈИ ЗАКОН

Зашто уставни амандман?

Република Српска би само у том случају имала право и обавезу да нас издвоји у заштити као заслужну категорију у односу на дезертере, донаторе, страначке војнике, политичке послушнике и остале друштвене групе које нису ништа дале за стварање и одбрану Републике Српске, а данас су по уставу равноправни с нама. У стварном животу су далеко изнад нас! Уставно одређење је темељ заслужних привилегија за сваког борца!

Ми, као удружење не тражимо подршку за нас него подршку скупштинском Одбору за борачко-инвалидску заштиту који је једногласно усвојио идеју, да је спроведе до краја у Народној скупштини по уставно предвиђеној процедури.

Најбитнија ствар је да то изгурамо до краја и да идеја заживи у интересу Републике Српске и сваког борца који је учествовао у њеној одбрани.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s